Foto Studio Hilma

Over Marjan

Marjan is gefascineerd door verhalen. Lang geleden heeft ze journalistiek gestudeerd maar uiteindelijk ging haar weg richting het coachen. Hiervoor heeft zij aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen de opleiding voor Psychosociaal Hulpverlener gevolgd.

Omdat het lichaam ook een verhaal in zich draagt, is ze zich in het lichaamswerk gaan verdiepen: Door middel van een opleiding tot integraal masseur bij Positive Touch en de opleiding ‘De psychologie van het lichaam’ van Annet van Laar.  Daarbij beoefent ze al jaren Tai Chi, beweging in aandacht. In verbinding staan met je lijf met je basis is voor Marjan een andere dimensie van Mijn Wortels. Jouw wortels liggen in je verhaal èn in jouw verbinding met jezelf.

Al met al heeft Marjan een rijke set tools om mensen te kunnen begeleiden.

Ook het leven is een leerschool geweest. Naarmate ze ouder werd leerde ze dat haar voorgeschiedenis, het familieverhaal, bij heeft gedragen aan wie ze is geworden. En dat er rijkdom ligt in dit verhaal. Ziekte en tegenslagen hebben haar op de weg van lichaamsbewustzijn en lichaamswerk gebracht. Een leerschool die niet altijd makkelijk was, maar een waardevolle richtingaanwijzer.

Marjan en Eric zijn getrouwd en hebben 2 kinderen.